New fondation

21:50:09 den 2017-01-31

 
 
 
 
Hi darlings!
 
This weekend me and Oscar took a long walk around town where we ate lunch and I went to Sephora to check out a new fondation. I have had problems with finding one that I think is is good when I apply it on the skin, it feels like my last fondations has been too yellow in tone. But now I tried to buy the Kat Von D Lock It Fondation in a little more pink hue. It is something in-between a pink and yellow tone, so now we must hope that it works better. I'll tell you more when I tried it properly. :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
/SWE/
I helgen tog jag och Oscar en långpromenad på stan där vi åt lunch och jag gick till Sephora för att spana in en ny fondation. Jag har länge haft problem med att jag inte hittat någon som jag tycker blivit bra när jag väl tar på mig den, det känns som att den blivit för gul i tonen. Men nu provade jag att köpa Kat Von D Lock it fondation i en lite mer rosa nyans. Den är något mellanting mellan en rosa och gul ton så vi får hoppas att den fungerar bättre. Jag får berätta mer när jag provat den ordentligt. :)
 
XO Fanny

An afternoon at the museum

20:36:00 den 2017-01-24

Hello sweeties!
 
This weekend I was away with my lovely friends Elle, Veronica and Cesar at the museum. We walked around in the garden and in one of the buildings which were really nice. The museum is called Millesgården, and is located at Lidingö in Stockholm. I would really like to go there in the summer again, since I did not see the whole place and I think the garden will be amazing in the summer.
 
 
 
 
 
 
 
 
----------------------------------------------------------------------------
/SWE/
 
I helgen var jag iväg med mina fina vänner Elle, Veronica och Cesar på museum. Vi promenerade omkring i trädgården och i en av byggnaderna vilket var supermysigt. Museumet heter Millesgården och ligger ute på Lidingö. Jag skulle verkligen vilja åka dit på sommaren igen både för att vi inte såg hela stället och för att jag tror trädgården kommer vara fantastisk på sommaren. :)
 
XO Fanny

Värmande vegangryta

20:47:43 den 2017-01-15

Hejsan finisar!
 
Det var länge sedan! Hoppas allt är bra med er och att ni alla haft en fantastisk julledighet. Jag har haft det superbra och så hade  jag en supermysig resa till Thailand med mina föräldrar i början av december. Jag tänkte visa er lite bilder därifrån senare. Men jag tänkte att mitt första blogginlägg för det nya året får vara om maten som jag och Oscar lagade ikväll. Vi gjorde nämligen en gryta på: potatis,lök, vatten, tomatpuré, krossade tomater, linser, kikärter och kindneybönor samt lite kryddor som oregano, buljong, cayennpeppar, paprikapulver, salt och peppar.
 
Grytan blev supergod och var jätteenkel att göra. Jag älskar verkligen grytor både på grund av att det är så himla enkelt men också för att det är så mysigt med grytor när det är kallt ute, det är den perfekta vintermaten. Denna gryta är även packade med proteiner eftersom det både är linser, kindeybönor och kikärter så det är en perfekt mat att äta efter ett träningspass.
 
 
 
XO Fanny