New in

16:44:00 den 2015-03-31

God eftermiddag!
 
Igår när jag var på stan passade jag på att köpa ett nytt puder från Clinique och ögonskugga från kicks "Nudes". Jag är riktigt nöjd med köpen. Pudret har jag köpt många gånger förut och är mitt absoluta fovorit puder. Det lägger sig så himla bra på min hud tycker jag. :)

 
 
 
 

Planerad resa

09:03:00 den 2015-03-31

 
 
God morgon!

Just nu pågår planerna inför en ny resa för fullt. Jag ska nämligen åka till Japan igen! Jag är så himla pepp! 
Än så länge har vi planerat att jag och mamma åker ner en vecka i mitten av September och efter en vecka kommer även pappa dit och gör oss sällskap i ytterliggare en vecka.
 
När vi åker till Japan är det för att hälsa på min kära bror och svägerska samt hennes familj. Det ska verkligen bli så himla kul att åka och hälsa på en lite längre tid än vi gjort förut. Även om det självklart kommer bli mycket sightseeing och shopping också. Inför denna resa ska jag göra en ordentlig lista över saker jag vill göra när jag åker till Japan så jag har stenkoll på läget innan vi åker.
 
Hoppas ni får en fantastisk tisdag!

Shopping

18:55:00 den 2015-03-30

Halloj!

Hoppas ni haft en bra början på denna nya vecka. Jag har haft en superbra start och är på väldigt bra humör. Jag han ganska nyligen kommit hem från en regnig shoppingrunda med Oscar, det kan vara en bidragande anledning till mitt goda humör. Lyckad shopping får en alltid på bra humör. ;)

Här kommer lite bilder på mina ny fina pumps med min outfit för dagen. Skorna är så himnla bra för de är inte så höga så jag orkar faktist gå i dem en längre tid! WIHO! Tyvärr blev inte ljuset så bra därav de gryniga bilderna, jag ska ta lite fler bilder någon annan dag när ljuset är bättre. :)