måndagsstädning och planer för morgondagen

20:06:53 den 2016-02-29

Hejsan sötnosar!
 
Som jag berättade i det tidigare inlägget började inte dagen superbra, men runt två  började jag få lite mer energi igen. Så då fick jag ett ryck och damsög hela lägenheten samt plockade med massor av papper som bara legat och skräpat hemma. Så lägenheten känns mycket trevligare nu!
 
Imorgon blir att fortsätta städa lite som att rengöra spisen och torka golven. Imorgon ska jag också gå iväg och köpa lite påskliljor att ha hemma så jag välkomnar påsken lite. Jag har redan lagt fam en gul duk på matbordet men lite mer än så har jag tänkt att pynta i år. Jag fick lite påskpynt av Oscars föräldrar förra året också så det ska jag leta fram från förådet också. Nu hoppas jag att jag slipper må dåligt i morgon.
 
 
XO Fanny

Monday inspiration

10:56:59 den 2016-02-29

 (pics from weheartit.com)
 
Hejsan finisar!
Nu börjar en ny vecka och nya möjligheter! Själv började jag med att må superdåligt när jag vaknade upp. Jag drömde mardrömmar under natten och vakande upp med mensvärk och kände mig helt sänkt i kroppen. Så jag ringde in till jobbet och sa att jag inte kunde jobba idag. Jag känner mig dock lite bättre nu så förhoppningsvis blir det bättre under dagen. Idag ska jag sätta mig och strukturera upp lite vad jag vill få gjort framöver. Jag har en hel del saker som jag måste ta tag i, bland annat, matvanor, träning och plugg. 
 
/ENG/
Now begins a new week and new opportunities! I on the other hand woke up to feeling super bad. I had nightmares during the night and woke up with menstrual cramps and felt completely lowered in the body. So I called into work and said I could not work today. I feel a bit better now so hopefully it will be better during the day. Today I will put myself on structuring what I want to get done. I have a lot of things I have to take care of like food habits, exercise and studies and other things.
 
XO Fanny

Äntligen färdig med plugget på ett tag!

19:28:44 den 2016-02-28

Hejsan på er!
 
Nu är jag äntligen klar med plugget! SÅ himla skönt! Jag ska bara ta det lugnt resten av kvällen vilket ska bli så härligt. Nu behöver jag inte stressa med plugg på några dagar i alla fall. Planen är att jag ska jobba en del i veckan så resten av kvällen ska jag köra en liten "ta hand om mig själv kväll". Jag ska kolla youtube videos, kanske rita lite och bara försöka slappna av. :)
 
Btw jag provade några nya lösnaglar här om dagen som jag tycker är så himla söta! De är i pastellfärg som glittrar, så himla fint! Jag köpte dem i Japan när jag var där så tror tyvärr inte de går att få tag i här i Sverige, men kanske om man kolla e-bay. :)

(bilden är inte så rättvis men jag ska försöka ta en bättre bild på dem senare) 
 
XO Fanny