Svart himmel

14:23:01 den 2013-07-25

Idag har jag legat ute på altanen och läst ut boken Svart himmel av den Isländska författaren Arlnaldur Indridason. Detta är min andra bok som jag läst av honom, den förra jag läste hette Glasbruket och var enligt mig bättre än denna. Men denna bok hade ett väldigt oväntad upplösning vilket jag gillade men den var lite för långdragen, och på vissa ställen lite hoppig. Men jag gillade boken i stora drag och Indridason är väldigt fångande i hur han skriver. Man lär verkligen känna karaktärerna i boken. Den får 3 av 5 av mig. :)

 

Duktiga mig

17:43:00 den 2013-07-24

Idag har jag varit väldigt aktiv men endå väldigt lat. Igår hade jag en liten svacka och mådde inte speciellt bra jag var hängig och trodde att det var en förkylning på g men idag när jag vaknade vid 10 var jag superpigg och gick jag upp och tog en PW innan frukost. Sedan har jag tvättat av alla fönsterblecken på undervåningen i huset samt plockat bort en hel del som stod uppe på hallen. Och inte nog med det nu ska jag sticka ut och springa också! Ha! Mera västkusten

15:18:00 den 2013-07-23

Den sjätte i sjunde var det strålande sol och jag och Oscar passade på att ta vårt första bad på västkusten.. Eller vårt första och sista dopp på västkusten är mer ärligt sagt. Det var riktigt kallt i vattnet, jag förstår inte hur barn kan ligga i och bada även om det är svinkallt.


 
 
 
 
På eftermiddagen åkte vi ut till Käringön som var en dyllisk liten skärgårdsö.
 

 
 
 
 
 
 
 
Lyssnar på Gyllenetider i Lysekil den näst sista dagen på västkusten