En fot in

18:42:00 den 2015-11-28

Hejsan på er finisar!

Jag har en otroligt rolig sak att berätta för er mina kära vänner det är så att jag har fått jobb inom psykiatrin!
För mig är detta otroligt stort, jag har aldrig tidigare arbetat med något som är relaterat till min utbildning och nu har jag äntligen en fot in i branchen. Jag är sååå lycklig. Detta kommer ge mig en inblick i hur psykiatrin fungerar och om jag trivs kanske jag har möjlighet till anställning efter studierna, vem vet?
 
Det känns overkligt på något sätt, även fast jag har kompisar som arbetar inom psykiatrin redan så känns det overkligt att jag fått jobb där. Detta är en timmanställning så jag kommer kunna jobba när jag har möjlighet och när det finns behov av extrapersonal. Jag har inte jobbat jätte mycket än men nu när jag har C-uppsatsen som måste bli gjord måste jag prioritera den före jobb, även om jag skulle vilja jobba mket mer. Men till vårterminen kommer jag säkert kunna jobba mycket mer. :D
 
 
 
 

Färga håret när man ska ha mens... not the best idea..

14:36:19 den 2015-11-28

 
 

jävla hunger humör

22:20:19 den 2015-11-18

Hejsan på er!
 
Jag blir så jäkla trött på mig själv när jag är hungrig. Jag blir trött, irriterad, otrevlig, lättretlig och en jävligt jobbig person. Jag blir så arg på mig själv att det alltid ska bli såhär. Det är dags för mig att införa skalmans mat och sovklocka igen för att få lite ordning på mina tröttsamma humörsdippar. Jag måste börja äta mellanmål igen, oavsett om jag tänker "det är snart mat, jag kan vänta en timme till" eller "jag är inte så hungrig nu melllanmålet kan vänta". För uppenbarligen så kan jag inte vänta en tmme till och uppenbarligen så kan inte mellanmålet vänta för då förvandlas jag till en ilsken och hungrig hygena.
 
Det är dags att skärpa sig och det första steget är att än en gång ställa klockan på vissa tider då jag måste gå upp och jag måste äta. Jag får se till att vara hård mot mig själv ett tag nu för annars kommer det bli realaps direkt.
 
Anledningen till detta inlägg var att jag precis skällde ut Oscar när vi stod i köket och gjorde pizza för att han ville att vi skulle dela upp pizzan i två så vi fick välja vilken topping vi ville ha själva. Vilket jag uppfattade som att han inte ville att jag skulle ta samma topping som han skulle ta... vilket var mycket tasktigt.
 
Ja ni hör ju själva hur det låter när jag inte får mat på rätt tider.
Dags att ta tag i problemet?  
Jag tror det.