Before i die

16:54:00 den 2014-02-28

Jag skulle verkligen någon gång i mitt liv vilja åka till Kina och besöka den kinesiska muren. Jag tycker det finns så mycket spännande att lära sig om Kinas historia. Det vore kul att åka dit och lära sig om kulturen och hur folk levde i Kina förr i tiden. Den moderna kinesiska kulturen är väl inte jättelockande för mig förutom kanske deras billiga shopping och hur det ser ut ute på landsbyggden. Men framförallt vill jag i alla fall besöka den kinesiska muren någon gång sen får vi väl hoppas att om jag åker till kina så får jag upptäcka lite mer av landet och kanske ändrar min uppfattning. :)

 
 
 
Bildkälla: här, här och här

Lunch

14:33:00 den 2014-02-28

Idag åt jag en ganska sen frukost så var inte så hungrig när det väl var dags för lunch så det blev bara en smoothie och ett ägg. Lite lite kan man tycka men är man inte hungrig så är det ingen idé att trycka i sig massa mat. Samtidigt som jag åt min lilla lunch så passade jag även på ett kolla ikapp några avsnitt av top model. Jag har aldrig varit speciellt intresserad av svenska Top model tidigare men jag tänkte att det kan ju vara lite kul att prova på att kolla på nu och jag fann det ganska underhållande faktist.

 
 

Happy

12:15:38 den 2014-02-28

Jag blir alltid så himla glad när jag hör låten Happy med Williams Pharrell! Sen är videon också en riktig glädjespridarvideo enligt mig. Jag hörde låten första gången när jag såg Despicable me 2 och efter det kan jag inte göra annat än älska den.

Lyssna och BE HAPPY! :D