Pluggtrött

16:36:51 den 2014-09-30

Idag har jag suttit med några klasskompisar hela dagen i skolan och pluggat så nu är jag heeelt slut i huvudet. Vi har dock varit riktigt effektiva och har hunnit göra två stycken gamla tentor som de haft i tidigare kurser. Det känns som att jag idag har börjat få mycket mer grepp på hur saker och ting hänger ihop och att jag kan peka på viktiga delar inom vetenskaps teori. Det ger verkligen mig så enormt mycket att få sitte och disktera med andra än att bara sitta själv hela tiden.
 
 

höst<3

20:56:00 den 2014-09-28

 

 
 
 
Idag var jag och Oscar ute på en liten promenad innan middagen så jag kunde passa på att fota lite.
Det är så himla vackert med alla höstfärger just nu. Blir lite till mig varje år trots att jag sett det så många gånger förut. Jag önskar verkligen att jag fotade mer, den senaste tiden har jag varit väldigt dålig på att ta mig ut i skogen och fota. Jag får börja ta mig själv i kragen och ge mig ut mer.
 

Tentaplugg

13:57:27 den 2014-09-28

Nu är det dags för tentaplugg igen, jag började redan lite förra veckan men nu när det är söndag och jag under natten har drömt om hur jag ska utforma en studie så vet man att allvaret börjar närma sig.
Denna kurs innehåller dock en hel del statistik och de som känner mig vet att mattematik inte riktigt är mitt starkaste område. Men jag har ju lyckats ta mig igenom en liknande kurs en gång tidigare så vi får väl hoppas på att jag klarar det denna gång också. När jag är så här inne i plugget så behöver jag dock imellanåt en del puser, jag har har så lätt att hamna i ett rus och sitta i flera timmar utan att röra mig från datorn vilket i sin tur leder till att man blir helt slut i huvudet. Nu har jag dock lite motivation att röra mig från stillasittandet ett tag och det är en Chokladkaka som står i kylen och väntar. Men det är även farligt det där mer att röra sig ifrån datorn för då är det så lätt att man börjar göra något annat som exempelvis att städa, diska eller tvätta. Man tycker helt plötsligt att allt är mycket roligare än att sitta och försöka slå in olika vetenskapliga begrepp.