Sea world i Siam

14:42:23 den 2011-09-29

idag akte martin och jag till ett nytt hotel som ligger vid Siam. Det ar valdigt dyrt med internet har sa vi sitter pa ett internetcafe och vill inte lagga upp nagra bilder ifran idag sa det far bli nar vi byter hotell och hittar gratis wifi. Vi var iaf pa sea world idag vilket var valdigt haftigt!
Alla som mailar bara sa ni vet sa kan vi inte svara just nu, det blir nasta hotell.
kram

Efterrätt

15:50:12 den 2011-09-28

Vi hittade ett litet stånd på vår gata där mannen sålde pannkakor med nutella så vi var bara tvugna att köpa varsin till efterrätt. För ett pris på sammanlagt 12kr tycker vi att det var ganska värt.
Grand Palace

12:32:45 den 2011-09-28

Idag har vi varit på ett måste ställe i bangkok "grand palace" det är ett stort tempel område med en smaragd budda i mitten av en stor byggnad utsmickad med målningar. Det var ett väldigt fint område men tyvärr tog jag inte med mig det objectivet som passade bäst för att fota stora saker så bilderna blev väl kanske inte rättvisa mot hur stort och vackert området igentligen var.
Innan vi skulle in i templet så var det en galen tant som kasta popcorn på Martin så alla duvor attacerade honom sedan sprang hon fram till honom och försökte sälja på honom popcorn, om du sett Simpsons "the cat lady" så förstår du nog hur hon betedde sig. När Martin inte ville köpa popcornen blev hon även arg och puttade in honom mot ett träd och ryckte i hans kläder. Jag fattade inte vad som hände... och inte Martin heller. haha


Hälsningar från Fanny och Martin i 30c!
kramar