En resa hem

22:10:45 den 2012-11-26

Just nu sitter jag på tåget hem från jobbet och lyssnar på "you make me wanna die" och känner mig så lycklig att jag blir sugen på att sjunga låten högt. Men jag tvivlar på att mannen framför mig eller några andra av mina med passagerare skulle uppskatta det så jag väljer att hålla käften och le för mig själv istället. Den här helgen som har varit var jag och Jossan på Fotomässan i Älvsjö. Den var riktigt inspirerande och både jag och Jossan kom hem med varsin fotobok. När jag väl kommer hem idag ska jag leka lite med kameran. Ska bli superkul, det känns som att det var jättelängesen som jag fotade.


Late morning

11:20:47 den 2012-11-20

Idag hade jag sovmorgon och endå lyckades jag missa min buss. Så det var bara att vända tillbaks till huset och sätta sig och vänta på att nästa buss ska komma. Lite skönt är det ju att kunna ta det lugnt hemma en timme innan man måste börja stressa igen. Jag har hunnit med lite undre tiden jag varit hemma i alla fall som att fixa iordning mitt kompleteringsbetyg i Matte C så jag äntligen kan skicka in det till antagningen, sen hann jag även med att fota lite. Men nu ska jag röra mig till jobbet!

En dag

23:37:00 den 2012-11-19

I går firade jag och min älskling 3 månader med varandra. Dagen spenderade jag med att ligga och spy ,för att jag druckit sprit som jag inte verkar klara av att dricka ordentligt, Pinsamt? Oja men jag skriver om det för att jag ska påminna mig själv om att jag inte ska göra samma dumma misstag igen. Den andra delen av dagen spenderade vi med att titta på de två sista Harry Potter filmerna. Ännu en pinsam sak är att jag inte sett den sista Harry Potter delen fören nu! Shame on me!

Idag har jag i alla fall mått relativt bra hela dagen förutom att jag bestämde mig för att trycka i mig massa kötbullar och potatisgratäng så jag mådde illa. Men jag spydde inte i alla fall "Yay". Jag kom precis hem från jobbet, eller för typ en halvtimme sen. Det är riktigt tufft att jobba sent när man måste åka enda ut till Dalarö för att sova. Speciellt när man vet att om jag åker 10 min med buss ifrån jobbet så är jag hos Oscar. Men nu ska jag inte klaga utan jag ska gå och lägga mig istället.

Good night!