en vecka av kaos

16:20:54 den 2015-05-29

Hejsan på er!
 
Hoppas ni mår superbra idag och är taggade för en helg med roligheter! 
 
Denna vecka har varit kaos för mig. Jag har varit så sjukt stressad över projektet som ska vara inne nästa vecka samt jobbat varje dag förutom igår. Som tur är jobbar jag ju bara kvällar så på dagarna har jag ju hunnit jobba med projektet. I det här projektet jobbade jag ju med en annan tjej i klassen men eftersom vi hade olika prioriteringar när det kom till pluggandet kände jag i förrgår att det var bättre att gryta upp vår grupp och fortsätta enskilt. Såna saker som att bryta upp en grupp kan verkligen vara sjukt svårt, speciellt om man gillar personen som man jobbar med. Jag har verkligen svårt för att göra saker som är bäst för mig jag tycker det är lättare att bara acceptera något och låta mig själv lida. Men denna gång tog jag faktist tag i situationen och stod upp för hur jag ville göra och vad jag tyckte. Nu i efterhand känns det verkligen som att bra beslut jag har kommit mycket längre på projektet och allt flyter på mycket bättre än tidigare. Det enda som är tråkigt är att hon jag jobbade med blev så sjukt arg på mig och tyckte att jag satte henne i skiten. Men jag känner "som man bäddar får man ligga" jag ska inte behöva ligga i det också. Jaja nu ska jag inte prata mer om detta för det drar bara ner stämningen!

Ikväll blir det jobb för mig igen och efter det ska jag bara ta det lugnt hemma, dricka vin och kolla på serier. Det ska bli en riktigt skön fredagkväll! :D

 

Dags att komma igång

19:26:08 den 2015-05-23

Jag har varit riktigt dålig på att träna de senaste veckorna men jag har tränan 1 eller två gånger i veckan de senaste 3 veckorna vilket känns som alldeles för lite. Det är svårt att komma framåt i träningen när man tränar så lite. Men idag tog jag mig ut på en löptur som blev mycket längre än jag tänkt då vägen jag ville springa var avstängd. Jag sprang 5,6km på 33minuter vilket jag är grymt nöjd med. Jag trodde verkligen inte att det skulle gå att komma runt hela rundan för jag var helt slut när jag hade 2km kvar hem. Men det är mycket som går bara man har viljan. :) 

Denna lördag kväll blir det nog bara att slö titta lite på Eurovision samtidigt som jag gör något annat. Ja har ju dock ingen inkopplad tv så det blir i så fall att kolla på SVT Play. Men vi får se annars blir det nog lite American Horror story istället, ett mycket bättre programm enligt mig, hehe. ;D

 

Materiell lycka

20:55:03 den 2015-05-21

Halloj på er!

Hoppas ni mår superbra! Jag har varit sjukt deppig i både igår och i förmiddags men nu efter att jag och Oscar varit på stan shoppat lite och ätit på tacobar har mitt humör blivit mycket bättre. Tänk vad materiella saker ibland kan höja humöret. Det var även väldigt länge sedan jag och Oscar åt ute så det var lite mysigt också trots att vi satt ute i blåsten, haha.

Mina nya inköp blev bland annat ett nytt trådlöst tengentbord och tillhörande mus från Logitech. Jag funderade först på att köpa ett gamingtangentbord för 150 kr men kom fram till att det känns säkrare att köra på ett bra märke som jag vet gör bra grejer än att köpa ett billigt som kanske går sönder efter typ 1 år. Så jag får de det som en långsiktig investering. ;)

När jag köpt mitt tangentbord gick jag in på kicks och köpte lite nytt i skönhetsväg också. Jag köpte en foundation från Lumene, ett matt läppstift från kicks egna märke samt en eyliner från från Isadora. Jag märkte dock precis när jag kom hem att jag fått en värdecheck från kicks i brevlådan... FAIL. Men jag lär ju snart gå dit igen och shoppa så den kommer säkert till användning igen.