First day in school!

16:29:10 den 2015-08-31

Hello my friends!
Today was the first day back on the university. It feels really good to be back and it was so much fun meeting my classmates again. I really got on a good mood after school so I decidet to record another Youtube video. The video is going to go up on my channel later on this evening because I have to be at work in 40 minutes. Today It is going to be an English video again about how I pack for a airplane flight. :)
 
/SWE/
Idag var det första dagen tillbaks på universitetet. Det kändes faktist riktigt bra att vara tillbaks, det var så roligt att träffa klasskompisarna igen. Jag bev verkligen på så himla bra humör efter skolan så jag bestämde mig för att spela in en ny Yotube video! Videon kommer komma upp lite senare idag eftersom jag nu måste ta mig iväg till jobbet som börjar om 40 min. Idag blir det en ny engelsk video igen där jag kommer visa hur jag packar min ryggsäck inför flygplansresan. :)

XO Fanny

10 days left!

09:06:00 den 2015-08-31

Hello cuties!
Today It is only 10 days left untill I go to Japan! The time has gone soo fast and I feel like there are so many things that I need to plan fot the trip. I neet to plan what we should do when we arrives and what I should bring.It is going to be so much fun meeting Martin and Akiko again and I really hope they will have time to spend time with us. I can't wait untill I'm there!!
/SWE/
OMG, det är bara 10 dagar kvar tills jag hoppar på flyget mot Japan! Tiden har gått så himla fort och jag måste verkligen börja lägga upp en plan på vad jag och mina föräldrar ska göra när vi kommer dit. Eftersom det bara är jag och min mor som åker dit först så är det verkligen viktigt att lägga upp hur vi ska hinna med allt vi vill göra och kolla upp vad pappa vill vara med på så vi inte gör något utan honom som han faktist hade velat se och göra. Det ska bli så himla mysigt att träffa Martin och Akiko igen och jag hoppas att de har möjlighet att umgås endel med oss. Ååååh det är snart dags, jag kan knappt fatta det! 
 
 
XO Fanny

Nyheter!

22:48:00 den 2015-08-30

Halloj på er! 

Denna video är säkert ingen nyhet för många av er men jag ville endå göra en Svensk video där jag berättar lite om att jag ska åka till Japan. Jag märker verkligen hur mycker bekvämare jag är att prata Svenska än vad jag är när jag gör Engelska videos. Förhoppningsvis blir jag en dag mer bekväm på Engelskan också. För man märker ganska stor skillnad på energin och möjlighten att uttrycka det jag vill få fram om man jämnför denna video med min Super exciting news video som är på Engelska. 

Tycker ni bättre om Svenska eller Engelska youtube videos? :)