Fail

23:41:58 den 2012-12-23

I torsdags och fredags har jag legat hemma sjuk och inte orkat mycket mer än att ta mig till affären för att införskaffa mig mat och hårfärg. Man tycker ju att jag borde förstått att färga håret när jag är sjuk och lite smått borta i huvudet inte skulle vara någon bra idé, men som alltid ska jag utmana ödet lite. Det resulterade att mitt hår nu blev brunt istället för mörkblont... Jag har haft panik nu över detta sen jag fick mitt lilla ryck och har bestämt mig för att jag ska ta mig till frisören nästa vecka och låta ett proffs reda ut mitt kaos. Tills dess blir det inpackningar varje dag för att håret ska få lite näring och pigga till sig lite.

Nu ska jag lägga mig!
 
Natti natti

 
 

Love Actually

22:59:02 den 2012-12-19

Jag har inte kollat på Love Atually än iår men kom att tänka på denna låt och blev så överlycklig och fylld med julkänslor så nu måste jag bara kolla på den!
 
Titta och njut<3
 
"Kids, don't buy drugs. Become a popstar, and they give you them for free"

 
 
 

Arbetslös... typ

20:02:18 den 2012-12-18

Jahapp nu har man lämnat in en uppsägning på jobbet så den 17 Januari är man arbetslös igen. Det positiva är dock att nu till våren ska jag börja plugga på Stockholms Universitet! Jag har kommit in på Sociologi arbetsliv och arbetsmarknad 1. Det ska bli RIKTIGT kul att börja plugga igen och jag känner mig oerhört motiverad. Det enda tråkiga är att man lämmnar sina nyfunna vänner på jobbet. Jag hoppas verkligen att vi kommer hålla kontakten efter jag slutat men sånt finns det ju aldrig någon garanti för när man har så olika scheman, speciellt när jag vet hur jobbiga arbetstider man har när man jobbar på Boxer.

Nu ska jag ta det lungt och dricka te och kolla på The Mentalist! :D