Chaminjonburgare

09:45:18 den 2016-05-31

Hejsan sötnosar!
 
 Igår provade jag och Oscar en ny vegetarisk hamburgare som vi hittade på ICA Maxi. Märket var ICAs egna och de var gjorda på champinjoner och låg i kyldisken. De var supergoda tycker jag! De påminde ganska mycket om vanliga hamburgare i konsistensen vilket jag tyckte var ett plus. Så vill ni prova något nytt att grilla i sommar så tycker jag ni ska prova dem om ni kan hitta dem.  :)
 
 
 
XO Fanny

En dag i taget

11:14:08 den 2016-05-26

Hejsan
 
Idag måste jag ta tag i vardagen igen. Gårdagen var väldigt tung och jag hade inte orken att göra något förutom att sitta och kolla på serier. Jag orkade inte laga någon mat igår så jag åt mackor och yoghurt till både lunch och middag. Idag måste jag däremot rycka upp mig, jag har en inlämning till på söndag som jag måste få klart och den måste in trots att jag är ledsen. Världen slutar inte snurra bara för att min värld förändrades. Så nu ska jag börja med en timme av plugg så får vi hoppas att det går bra.
 
 

Mitt hjärta blöder

12:28:43 den 2016-05-25

Igår fick jag ett samtal av min pappa där han berättade att min älskade katt Nisse hade somnat in för att aldrig mer vakna igen. Han var nästan 16 år och har alltid varit frisk och glad men nu de senaste åren hade åldern kommit i kapp honom. Han mådde bra fram tills han dog och det gick fort för honom när han gick bort. Men mitt hjärta gör så ont just nu. Han har varit min fina vän i 16 år vilket är största delen av mitt liv. Han var en underbar katt som älskade att snacka med en, jag har aldrig träffat en annan katt som pratar så mycket som han gjorde. Jag vet att han haft ett lyckligt liv där han haft möjlighet att springa ute i naturen och komma och gå som han ville, men även om jag vet det så gör inte mindre ont i mitt hjärta. Trots att jag och familjen har förstått att döden skulle ta honom från oss snart så gråter jag inte mindre för det. Han var så fin vår älskade lilla Nisse och han kommer alltid finnas i våra hjärtan.<3