julmarknad

16:59:00 den 2014-11-30

Glad första advent!

Idag har jag och Oscar haft mycket för oss. Det första vi gjorde var att gå bort till några som skänkte bort möbler pga flytt, där fick vi en lite smalare bokhylla som just nu står i vardagsrummet. Vi har dock inte riktigt bestämt oss vart vi sak ha den men det löser sig. Efter att vi hämtat hem bokhyllan åkte vi iväg till Wadköping där he har en julmarknad här i Örebro. Wadköping består av ett område med små låga hur och kullersten så det är verkligen ett perfekt ställe att ha en marknad på. Dock så är det inte så stort men vi var ganska frusna så jag tror inte vi hade orkat gå längre ä vi gjorde i alla fall.
 
Det jag köpte på marknaden var: Två vildsvinskorvar, två ölkorvar med olika smak och en liten tomte till min tomtesamling. 

 
 
 
 
 

 
 
 
 

Jag fann en spegel!

21:20:47 den 2014-11-29

Tjoho!

Jag hittade en spegel när jag var på stan så nu har jag äntligen en helkroppsspegel! Woho! Det blev en svart ram med lite krusiduller(vet ej vad det heter,haha) på. När jag var på stan passade jag även på att köpa en ny concealer från make up store, en mascara och en fondation från kicks. 

 
 

 
 
 

Ut på jakt

12:27:37 den 2014-11-29

God dag!
 
Idag är min plan att dra in till stan och leta efter en fin helkroppsspegel, vilket saknas i lägenheten för tillfället. Jag skulle vilja ha en ganska stor spegel men jag måste ju hitta något som passar in i lägenheten också, hehe. Jag vill nog helst ha en svart ram till spegeln, men vi får väl se vad jag hittar och så får jag ta den jag tycker är finast helt enkelt. :P