en seg dag

17:35:14 den 2013-08-31

Idag har jag bara tagit det jättelugnt. Jag har varit lite seg efter gårdagens festande men jag mådde i alla fall inte illa som Oscar gjorde. Han som aldrig brukar bli bakis mådde verkligen dåligt idag. Jag har faktiskt aldrig sett honom bakis förut, så det var en ny "first time" tillsammans, vet dock inte hur romantiskt det är. 

Igår åkte vi hem till en av våra faddrar och förade i en korridor, vi var där från halv sju till klockan elva så man han dricka en hel del. Jag tror jag drack typ 6 öl och någon shot, och endå har jag klarat mig från att må dåligt. Helt otroligt! :D Sedan gick vi till kårhuset, där var jag dock bara i cirka en halvtimme eftersom Oscar inte mådde så bra. Jag satsar på att vara där längre idag. ;) 


 Första nollningsdagen!

14:40:51 den 2013-08-30

Igår så hade jag introduktionen till min nollning, vi möttes först upp vid universitetet klockan 18.00 och åkte sedan vidare till Stadsparken som låg inne i själva Örebro. När vi väl kommit dit blev vi indelade klassvis så vi fick veta vilka personer som vi kommer gå med. Efter det blev vi två och två från varje klass tilldelade varsin faddergrupp, jag hamnade i grupp fyra som visade sig vara grymmaste gruppen. Vår grupp spöade nämligen grupp tre i alla lektävlingar som vi gjorde.Woop woop! Idag kanske vi får veta hur vi stod oss mot alla andra grupper som fanns, alla aktiviteter tog de nämligen tid på och de som var snabbast på allt kommer vinna ett pris. Vet dock inte vad för pris det blir men det får väl bli en trevlig överaskning! 


 
 
 

God Dag!

13:06:00 den 2013-08-30

Nu har Oscar precis dragit iväg till sin nollning som börjar klockan 13.00 så sitter hemma själv i lägenheten för första gången. Woho! Vad ska man hitta på, finns så mycket att göra, ska jag kanske leka kurragömma med mig själv eller dansa till "Dance with somebody" i min ensamhet? Okej, så kul är det inte att vara själv men något måste jag väl kunna hitta på.
 
Har ni några saker som ni brukar göra när ni är själva hemma?