My Travel Looks

12:28:54 den 2015-07-30

 
 
 
 

Inspo

14:33:00 den 2015-07-28

Bilder: weheartit

Hejsan på er!

Idag har jag bestämt att jag ska sitta i en timme och plugga för att komma igång med stidierna igen. Jag har verkligen ingen motivation men jag tänker att en timmes plugg vet jag att jag klarar av. Så det är min plan för dagen tillsammans med att göra en video som jag tänker ska komma upp imorgon på min kanal. Så jag ska börja med att filma nu och sedan blir det plugg! :)

Nytt igen

17:55:49 den 2015-07-27

Sådär jag! Nu har jag köpt ett hårspray som ska fungera med balsammetoden(YAY). Jag köpte även en ny impackning tikll håret då jag för tillfället inte har någon. Jag saknar dock fortfarande en värmeskyddandespray för mitt hår men ska nog ta mig in tillstan någon dag denna vecka för att köpa det. Det är bara svårt att hitta såna som verkligen funkar med balsammetoden. Men när jag väl köpt in alla produkter tror jag nog inte att det är något större besvär att fortsätta med den faktist.
 
Här är en bild på torrschampot som jag köpte brevid den nya hårsprayen.... Det är inte så konstigt att jag tog fel då flaskorna ser exakt likadana ut. xD