Home sweet home!

16:15:26 den 2013-11-29

Igår kväll hade jag en Alkoholutbildning på Bryggan där jag precis börjat jobba. Det är en bar som ligger precis intill Örebro universitetet och drivs av studenter för studenter, så det är en ideell förening, där man jobbar utan lön. Jag provjobbade där förra veckan och ska jobba igen nästa vecka på fredag. Det ska bli riktigt kul! 

Men efter att jag varit på min utbildning så åkte jag direkt till Örebros centralstation och tog tåget hem till Stockholm. Så jag kom hem till kära Dalarö vid 10 tiden igårkväll och kände mig lite för trött/hungrig för att blogga då så det fick bli ett inlägg nu istället. :)

 

bloggtorka

13:39:22 den 2013-11-28

De senaste dagarna har jag verkligen inte vetat vad jag ska blogga om, vilket är jätte tråkigt för jag bukar nästan alltid ha något att skriva. Men de senaste dagarna har jag varit sjukt omotiverad och seg i allmänhet. Men nu ska jag försöka rycka upp mig och vara duktig igen.
 
Vad brukar ni göra när ni får bloggtorka och inte kommer på något roligt att skriva om?
 
 

En sväng på stan

19:08:23 den 2013-11-26

Idag har jag varit hemma nästan hela dagen förutom en liten sväng på stan med Oscar. Vi gick nämligen ut för att letade efter lite julpynt. Vi känner inte att vi vill lägga ner jättemycket pengar på det men vi ska se till att köpa någon fin ljusstake och lite små pynt i alla fall. Jag hade dock lite beslutsångest om vilken ljusstake jag skulle välja...(som alltid) så jag bestämde mig för att vänta med det inköpet till jag bestämt mig helt vilken jag gillar bäst.
 
Men det blev en liten prydnand i alla fall, jag köpte mig en lite tomte som nu är min första tomte till min tomtesamling. De som har varit hemma hos mig på Dalarö runt jultiden vet att jag och mamma har kört med en tradition att köpa oss en ny tomte varje år så jag kände att nu ska jag börja med att köra vidare på den traditionen själv!