The heart of autumn

17:51:10 den 2015-10-23


Idag har det varit en fantastiskt vacker dag här i Örebro, det har verkligen kännts som den där härliga hösten som alla pratar om att de älskar på bloggar och Youtube kanaler. Vi är verkligen i hjärtat på hösten just nu och det kommer inte vara vackrare än det är nu om några veckor, det är nu löven fortfarande inte helt har rammlat av och fortfarande har så otroligt vackra färger. Tyvärr spenderade jag dock halva dagen i ett klassrum med seminarium och på handledning inför c-upsatsen. När jag kom hem passade jag däremot på att ta mig ut med mina kamera och fota lite från vår vackra höst. För jag vet att om jag inte fotat något från hösten så kommer jag bli otroligt besviken när jag kollar igenom mina bilder vid ett senare tillfälle. Jag bara älskar bilden som jag tog på rosen, jag tyckte det var så vackert att den fortfarande stod kvar där trots att den blivit väldigt sliten och vissen.  


Jag hoppas det kommer fortsätta vara fint nu i helgen för jag är väldigt sugen på att prova på att ta lite fler bilder men denna gång kanske på mig och Oscar. Det är svårt att få till det där med att fota oss som ett par tycker jag. Oscar är ju inte jätteförtjust att vara framför kameran och för det mesta så har vi bara chillkläder på oss när vi går ut och fotar så då känns det inte så kul att ta fina porträtt bilder. Men jag ska försöka ta tag i det någon dag i helgen om vädret är fint som sagt.
 
 
 

Chinatown vlogg!

15:57:01 den 2015-10-23

 

En lättlagad lunch

15:57:00 den 2015-10-15

Halloj på er!

Hoppas ni har haft en superbra vecka hitills. Min har varit väldigt stressad och jar har svårt att kunna bara ligga och slappna av. Även fast jag sitter och försöker så blir det att jag börjar fixa med något. Att jag mår så här är ett tecken på att jag verkligen behöver komma igång med träningen ordentligt. Så idag släpade jag mig iväg till gymmet vilket för mig är ett superbra sätt att minska på stressen och sluta tänka så mycket. Däremot så kännde jag mig stressad igen väldigt fort när jag kom hem. Men just nu ligger C-uppsatsen och gör mig stressad hela tiden. Jag vill bara komma igång med den så jag och Julia kan sätta upp ett schema för hur vi ska plugga/jobba. Det kommer vara en stressig höst det är jag medveten om men jag tror det kommer bli bättre om vi har ett schema att gå efter och att vi sätter upp rimliga delmål under tidens gång. När vi kommig igång med uppsattsen ordentligt kommer jag skriva lite mer om vad vi håller på med, men i nuläget är allt för vagt för att jag ska vilja skriva om det här.

Här kommer ett litet lunchtips av mig vilket nog är det enklaste tipset jag någonsin skrivit om. Äggröra med Avocado och körsbärstomater, man blir mätt och det är en nyttig och proteinrik lunch. Det är ju såå enkelt att göra också så man behöver inte köpa till massor av konstiga kryddor och rovaror. Om man vill ha en måltid som inte är vegetarisk kan man ju bara steka lite korv eller ha lite serranoskinka till.