Chill dag

17:13:38 den 2011-11-30

Efter två dagars Tubing med mycket fest och dricka bestämde jag och martin oss för att vi behövde vila. Vi var tyvärr tvungna att säga ajö till vår vän Leara vilket kändes sorgligt då vi rest med henne i ca 2 veckor. Men jag hoppas på att vi träffar på henne snart igen!
Idag åkte vi till en blå lagun med Tom och Daisy för att svalka av oss lite i hettan. Vi vandrade även upp till en grotta uppe i bergen vilket var en riktig pers eftersom man var sliten från gårdagen.
Här kommer lite bilder i från blå lagunen bilderna ifrån tubingen ligger på min telefon så dem får ni se lite senare.Nu ska vi sussa så god natt på er!

Elephant village

04:11:57 den 2011-11-29

Den tredje dagen åkte Martin och jag iväg på en tripp till elephant village det skulle innebära mahut training, vilket innebär att man ska få lära sig att styra en elefant själv. Men som på så många andra ställen var utflyckten allt för "turistig" och Martin och jag blev besvikna än en gång. Mahut träningen som de utlovade innebar att man fick rida barbacka på elefanten i 5 minuter... Men det var väldigt mysigt att få bada elefanterna i floden. När man badade dem fick man skrubba dem med en svamp och elefanterna verkade tycka det var mysigt. :) 

Efter vi hade badat med elefanterna begav vi oss till ett vattenfall som ingick i utflyckten vilket var jätte häftigt! Vattnet var klarblått och uppfriskande precis som man föreställer sig att vattenfall ska vara. Om ni åker till Luang Prabang kan ni hoppa över elefant grejerna och bara åka till vattenfallet. Det är min åsikt i alla fall. :)
Luang Prabang

03:18:03 den 2011-11-29

När vi äntligen kommit fram till Luangprabang tog jag och Martin det bara lungt de första dagen efter vi anlännt. Vi gick omkring och beundrade denna lilla mysiga och romantiska stad. På kvällen hade de även en fantastisk nattmarknad där man kunde fynda massor med handgjorda saker och de vanliga turist föremål såsom t-shirts och linnen. Jag handlade inget på denna marknad men våra vänner från gibbon experience lyckades hitta en hel del saker och även martin hittade något till sig själv!

Bilder från Luang Prabang


Nattmarknaden