Bråvalla

20:59:38 den 2013-06-24

På torsdag bär det av mot Bråvalla festivalen som kommer bli galet grym! Det är otroligt många band jag vill se så det gäller att man får springa mellan scenerna för att hinna med att se allt. Jag är så pepp och sitter just nu och lyssnar på Bråvallas playlist på spotify för att tagga till lite extra.

Här är endel av artisterna som ska dit den är dock inte fullständig då flera tillkommit efter att P&L gick i konkurs.
Härliga sommar

21:05:11 den 2013-06-18

Nu känns det verkligen som sommar ena sekunden är det svart på himeln och hagleblandat regn öser ner över en och i andra sekunden så är det klarblå himmer och inte ett moln så långt ögat når. Efter regnskuren passade jag på att ge mig ut i trädgården och fota blommorna i våra fina rabbater.


 
 
 
 
Fick även besök av en stor padda i trädgården som poserade snällt för mig
 
 
 
 
 i.dont.care.i.love.it

20:45:00 den 2013-06-17

Sommar innebär verkligen att man inte vet vad man ska göra med tiden. Idag har jag bara slöat och läst ut boken Dead until dark aka första boken i serien "True blood". Man blir förvånad hur annorlunda serien är från boken, och jag säger nog detta för första gången att jag gillar serien bättre än boken. Jag brukar alltid tycka att de missar så mycket i filmer som bygger på böcker men True blood är verkligen sjukt bra. 

Och nu efter att jag läst ut boken har jag ingen aning om om vad jag ska hitta på resten av kvällen... Kanske titta på lite Scrubs... eller plocka i rummet... eller titta på någon film. Vi får la se!