Wierd Vending machines in Japan

13:10:43 den 2014-01-30

Hittade massor av annorlunda men roliga varuautomater som finns i Japan på sidan kotaku. Bland annat en automat som man kan köpa bhs ur! Det lustiga är att den står inne i en bh butik också så man kan ju igentligen bara gå och köpa en bh som man kan prova. Men en av anledningarna att de har den är tydligen för att man ska slippa säga sin bhstorlek till butikspersonalen. Det finns också maskiner som man kan få köpa trosor ur. Man vet ju aldrig när man kan behöva köpa ett par nya trosor.
 
 
En annan speciell maskin är en som man kan köpa tomatdryck ur vilken är placerad vid ett träningscenter, för efterträningen så är det ett perfekt tillfälle att äta lite nyttiga tomater. 

 
Eller varför inte köpa lite blomor från en varuautomat? Det är väl trevligt!

 
Man kan även köpa äppelhalvor i vissa automater om man skulle vara sugen på det.

 
 
 
 

Hemma

12:08:57 den 2014-01-30

Jag tycker verkligen det är så skönt att ha flyttat till en större lägenhet så att jag och Oscar leva på varandra hela tiden. I och försig så är vi ju med varandra nästan hela tiden nu också men det är endå skönt att kunna välja det själv och kunna gå ifrån om man vill. Vi har dock haft lite problem med nya hemmet som exempelvis att tvättmaskinen i tvättstugan krånglat samt att det nu blivit stopp i avloppet så vi har varit tvugna att ringa fastighetsägaren väldigt mycket. Vilket känns lite jobbigt eftersom man är nyinflyttad. Men men förhoppningsvis så kommer han förbi idag eller imorgon och fixar avloppet så vi kan börja tvätta igen för högen som ligger i ikeakassen är inte nådig just nu.
 
 

Färgat håret

21:58:56 den 2014-01-28

För cirka en vecka sen så bestämde jag mig för att jag var trött på den blonda färgen och gick till frisören för att få bort den. Istället för superblont hår färgade jag en ombre! Jag är riktigt nöjd med hur det blev, jag var först lite skeptisk till att färgen var väldigt mörk men jag tycker det blev riktigt nice.
 
Här får ni se hur det blev, ett tips om ni vill se "förebilder" kan ni kolla bilder i tidigare inlägg jag lagt upp här på bloggen. ;)