Travel inspiration

10:00:00 den 2016-01-30

(bilder från weheartit) 
 
Gud vad sugen jag är på att resa igen! Jag vet att det bara är cirka fyra månader sedan jag var i Japan men är man resgalning som jag är så får man resabstinens ganska fort. Det är bara så underbart att få upptäcka nya platser och utforska vad som finns där ute i världen! Just nu är jag väldigt inne på att jag skulle vilja åka på en kryssning i karibien vilket jag gjort tidigare, för många år sedan nu. Men Karibien var så himla vackert så jag skulle verkligen vilja tillbaks dit och upptäcka nya platser.
 
Min nyfunna önskan att få resa till Karibien kan ha något att göra med att jag blivit förälskad i serien Black Sails som utspelar sig där, haha. Men till mitt försvar så är seriens natur helt fantastisk och det är en väldigt fängslande serie. Så här kom ett Serietips mitt i allt också! Vanligtvis drömmer jag om att få åka till Australien men för tillfället är jag helt inne på att jag vill åka till Karibien som nästa långresa, men detta kan svänga snabbt. Så vi får helt enkelt se när det är dags att boka en långresa vad som faller mig bäst i smaken (det beror ju också på vart min partner in crime vill också). 
 
/ENG/
God, how eager I am to travel again! I know that it's only about four months ago since I was in Japan, but if you are a travel maniac you will get abstinence pretty fast. It's just so wonderful to discover new places and explore what's out there in the world! Right now I'm very into go on a cruise in the Caribbean, which I have done one time before, many years ago now. But the Caribbean was so very beautiful, so I would really like to go back there and discover new places.
 
My newfound desire to travel to the Caribbean may have something to do with that I fell in love series Black Sails that takes place there, haha. But in my defense, the show's nature is absolutely stunning and it's a awesome series. So here you have a Series tip too! Usually I dream about getting to go to Australia but for now I'm hooked on that I want to go to the Caribbean as the next long journey, but this can turn quickly. So we'll just have to see when it's time to book a long journey, what suits me best (it also depends on where my partner in crime want to). ;)
 
XO Fanny

25 års firande!

13:00:00 den 2016-01-29

 
Jag kom på att jag har inte berättat för er att jag faktist fyllde 25 förra veckan! Jag fyllde år den 18 Januari men det var så himla mycket den veckan så jag tänkte faktist inte ens på att blogga den dagen. Men imorgon ska jag fira min 25års dag med mina vänner och jag ser verkligen fram emot denna dag då temat för festen blev 90-tal! Så himla roligt! Jag lovar att fota hur min klädsel blev. ;)

Bucket list

09:00:00 den 2016-01-29

bildkälla: här
 
Nr 23 på min bucket list: Är att jag skulle vilja prova alla de olika lush badbomberna som finns. Jag vet att i nuläget är detta HELT omöjligt att klara av eftersom jag inte har något badkar... Men förhoppningsvis kommer jag ha det i nästa lägenhet och då ska jag se till att köpa deras fantastiska badbomber! 
 
Har ni provat någon av deras badbomber? Har ni någon favorit ni kan tipsa om? :)