Genomskinliga byxor

14:25:47 den 2016-09-18

Hejsan finisar!
Idag har jag lämnat tillbaks ett par löparbyxor som jag köpte på Stadium förra veckan. Jag var så himla nöjd med byxorna då jag tyckte att de var så himla snygga men när jag provade dem hemma senare på dagen märkte jag att de var sjukt genomskinliga. Man så ALLT igenom dem... Så jag bestämde mig för att lämna tillbaks dem. Enda anledningen till att jag köpte dem var för att jag trodde att jag inte hade några bra löparbyxor hos Oscar. Men det märkte jag sedan att jag hade också så köpet var ganska onödigt faktiskt.

Nu är jag hemma hos Oscars föräldrar och ska vara här i några dagar eftersom jag har skola och jobb imorgon och jobb på tisdag. Nu tänkte jag sätta mig och kolla på lite serier.

Hoppas ni har en fin dag! :)


New week new plans

21:19:51 den 2016-09-12

Hejsan sötnosar!
 
Idag har jag varit på föreläsning och seminarium inne i stan men åkte hem till Dalarö direkt efter så jag var hemma vid ca 17. Så efter det har jag ätit middag och börjat planera hur min vecka ska se ut. Jag vill hinna med att träna lite denna vecka. Förra veckan tränade jag bara en gång så denna vecka vill jag verkligen berika med lite mer träning! Jag har även endel jobb och plugg framför mig denna vecka så jag måste planera hur jag ska få ihop allt.
 
 
/ENG/♥ 
Hello darlings!
Today I have been on a lecture and seminar in town but went home to Dalaro right after so I was at home at about 17. So after I have eaten dinner and started planning how my week is going to look. I want to have enough time to work out a bit this week. Last week I trained only once so this week I really want to enrich with a little more training! I also have some work and studying in front of me this week so I have to plan how to bring it all together.
 
XO Fanny

Dinner time

20:06:10 den 2016-09-07

Hejsan sötisar!
 
Idag har jag sovit hemma hos Oscars föräldrar eftersom jag jobbade inne i stan igår. Jag var helt slut imorse i både kropp och huvud, jag kände mig lite orolig att jag skulle bli sjuk men nu nu mår jag bättre som tur är. 
 
Runt 14 åkte jag ut till Dalarö och när jag kom ut hit strålade solen så jag passade på att gå ner och lägga mig i bubbeln ett tag, vilket var superhärligt. Jag hoppas det fortsätter att vara fint väder resten av helgen så jag kan sola lite och njuta av att hösten inte riktigt är här än. Till middag idag gjorde jag en wok med frysgrönsaker, kikärter, zuccini, champinjoner och ingerfära. Det vart riktigt gott och jag gjorde lite för mycket så nu har jag matlåda också. YAY! :D
 
 
 
♥/ENG/♥
Hello sweethearts!
Today I slept at the home of the Oscars parents because I was working in the city yesterday. I was exhausted this morning in both body and head, I felt a little worried that I would get sick but now I feel better now luckily.
 
Around 14 I went out to Dalarö and when I came out here the sun was shining so I took the opportunity to go down and bathe in the jacuzzi, which was super beautiful. I hope it continues to be good weather the rest of the weekend so I can sunbathe a little and enjoy that autumn is not quite here yet. For dinner, I made a wok with vegetables, chickpeas, zucchini, mushrooms and ginger. It was really good and I did a bit too much so now I lunchbox to. Yay! :D
 
XO Fanny