JAAAA!

17:53:27 den 2012-02-28

Då har man tagit körkort också! Ännu ett steg i livet avklarat och jag är så sjukt stolt över mig själv att jag klarade allt på första försöket. Jag tordde verkligen inte jag skulle klara teorin på första men det gjorde jag och uppkörningen gick galant! Toppen bra kille jag fick köra upp med, sten cool så jag blev verkligen inte nervös. Eller jag var nervös tills jag började köra då kände jag "det här kan jag ju". Men det var en otrolig lättnad när jag kom tillbaks till parkeringen efter en halvtimmes körande och han sa "Ja det där gick ju bra, du är godkänd!".
Lyckan är fullständig för tillfället och idag ska det firas med en 3 rätters middag med min kära mor och far.<3 

Jag precis efter jag klarat uppkörningen!


Stilikon

19:41:13 den 2012-02-27

Jag tycker seriöst att ALLA ni killar som är "rockare" och inte har någon stil alls borde ta efter Ian Watkins, han har stört bra koll på vad man bör klä sig i och inte om man gillar rockmodet. Jag säger inte att ni inte får ha era kläder men om ni vill vara snygga så ja.... Då kanske ni bör byta kläder. Ne nu var jag elak. Förlåt!
Watkins har i alla fall "stilig rockare" skrivit över allt han bär och det är HOTT! Killar med koll på vad de har på sig är alltid nice. Om någon känner till en kille som har samma stil som honom och är lika snygg, säg till. NEJ säg inte till, SKRIK!! Om han har samma accent som honom är det också ett plus... Nej jag är inte alls besatt av Watkins.... 

(via gonnagetyouhigh-)

Bild källa: google

God morgon!

08:04:05 den 2012-02-27

Idag hoppas på en jävla massa tur så önska mig lycka till!!!!!