På en tisdag!

19:59:00 den 2013-04-23

Idag har jag pluggat en hel del samtidigt som jag städat rummet och slängt ut tjocka vinterkläder i garaget. Visst är det väl härligt när man får göra det? Denna tisdag lagade min mamma biff rydberg till middag till oss. Det är verkligen sjukt gott, även fast man kanske inte tycker att det ser så gott ut så är det verkligen det. Efter middagen tog jag en kopp kaffe, en laktostablett och lite mörk choklad för att avnjutas till Femtio nyanser av honom. Mumsigt värre.Min trogne tiggare

 

Bröllopsmiddag

17:36:28 den 2013-04-23

På kvällen efter att vi vandrat runt i tempel och i staden åkte vi till en väldigt fin restaurang som en bit upp i bergen. På restaurangen mötte vi upp Akikos familj för att fira brudparet. Det var fantastiskt god mat! Specialiten på denna restaurang var också deras rostbiff, och den var verkligen något speciellt. Köttet bara smälte i munnen på en. Så om någon åker till Kamakura och vill äta riktigt fint kött så kan jag varmt rekomendera "Roastbeef Kamakurayama" som restaurangen hette.
Ryokan

22:21:01 den 2013-04-22

Den femte dagen blev det en flytt från det mysiga lilla huset till ett hotell eller ett Ryokan som ligger på en halvö precis utanför Kamakura. Ön heter Enoshima och var väldigt vacker, vi hade inte strålande sol men det var ett perfekt väder att fota i så jag var nörjd i ala fall. Vi gick längs en promenadväg som slingrade sig upp i berget och var kantad av både tempel och små affärer. Vi hade tur att vi promenerade i området redan tidigt på förmiddagen för när vi var påväg tillbaks till vårt lilla Ryokan så började området vakna till liv och krylla med människor.


Folk skriver sina önskningar och hänger upp dem här

Charmiga magmuskler eller hur?
 
 Snack time

Lunch time


Rummet på vårt Ryokan