Trösten hos mat

18:52:00 den 2014-06-28

Tänk hur mycket man kan sakna en person bara för att han är borta några dagar. Längtar ihjäl mig tills Oscar kommer hem, vilket han gör om cirka någon timme nu.*lycklig tjej* :D Det är verkligen så underbart att vara så kär så jag saknar honom så mycket fotrfarande.Vi har ju trots allt varit tillsammans i snart 2 år!

I min väntan på älsklingen sitter jag nu och äter middag, det blev kyckling med pesto och soltorkade tomater med ris. Riktgt gott blev det. Plus att jag drack min favorit Celsius till. :)

Så här såg det ut, var dock godare än det såg ut.

 
 

hemmaträning och regn

12:15:24 den 2014-06-27

Idag har jag passat på att köra hemmaträning med bland annat gummiband innan jobbet. Det blev ett väldigt basic pass med träning av axlar, armar, bröst och mage. Det kändes skönt att ha tränat lite i alla fall eftersom det inte blivit så bra med träning denna vecka. Nu sitter jag och äter en macka med tonfisk och ägg och hoppas på att regnet ska hinna avta innan jag cyklar till jobbet om 20 min. Det ser inte ljust ut kan jag säga, för det har regnat nästan hela tiden sen jag gick upp i morse. Det är så trist att bli helt dyngsur på vägen till jobbet för då måste man se till att ta med sig ombyte, vilket är jobbigt att släpa på.
 
Här är en bild på gårdagens lunch, jag kommer ha med mig samma sak till jobbet idag också! 
 

working late

12:38:16 den 2014-06-26

Att jobba 13-20 har funkat väldigt bra för mig, de enda nackdelarna är väl att det blir konstiga mattider och sena träningspass. Idag tänkte jag köra ett pass nu på förmiddagen men jag var lite för seg så nu hinner jag inte med det, så det får bli ett träningspass på kvällen igen. Nu ska jag kila iväg till jobbet och prata med kunder om getingar, myror och boka in besiktningar!