Trött

12:44:01 den 2013-12-20

Idag gick jag upp vid 8 vilket är väldigt tidigt för mig så jag känner mig helt slut nu efter att ha varit i skolan på förmiddagen. Man blir verkligen bortskämd med att kunna sova ut när man är student, jag vänder verkligen helt på dygnet ibland. Men nu kan det ha att göra med att jag var ute i onsdags också så jag var uppe lite för sent då och vände på dygnet igår eftersom jag sov till klockan tolv- halv ett.

Nu satte jag precis på lite pastavatten för äta upp köttfärssåsen som blev över från igår. Jag älskar matlådor <3 Det är verkligen det bästa som finns när man är för trött för att laga mat.
 
 

Pulp Fiction

17:15:46 den 2013-12-17

Juste igår var första gången jag tittade på Pulp fiction! Jag har gått i flera år och velat se den men har inte hittat den i någe bra kvalité, glömmt bort att se den och inte orkat köpa den. Men igår hittade jag den på Netflix och blev jättelycklig eftersom det är en film som jag känner att man bör ha sett. SÅ nu äntligen kan jag fakriskt sääga att jag sett den om någon frågar, haha. 


Recention: Jag tycker den var grymt bra, Tarantino är ju grym så jag väntade mig även att den skulle vara tipp topp. Så det var ju väldigt skönt att den levde upp till mina förväntningar. Det var riktigt kaxiga och bra repliker som bollades mellan skådespelarna, och jag kan inte göra annat än älska Travoltas och Thurmans små dansmoves när de går upp på dansgolvet tillsammans. Underbar film! 


 
Källa: google

Tjenare!

13:39:00 den 2013-12-17

Som jag nämnde tidigare blev helgen väldigt lugn för mig, jag kunde äntligen slappna av ordentligt. Förutom att jag åkte och shoppade lite julklappar i Marieberg samt var ute och drack några öl medlite klasskompisar. Men på söndagen låg jag i slängen hela dagen... jag skojjar inte. Jag var uppe några gånger men mestadels så låg jag bara där och Oscar gick och hämtade mat till mig. haha det låter jättehemskt men det var typ så min dag såg ut. På kvällen gick jag dock upp och lagade middag... Jaja nu ska jag inte berätta mer om min lata söndag! 

Igår så började jag en ny kurs i att skriva akademiskt men denna gång så ska jag tillsammans med två klasskompisar skriva en vetenskaplig textanalys som vi får välja själva. Det ska bli riktigt kul då vi valt ämnet hur män och kvinnor får tips om hur de ska ragga. Det ska bli väldig intressant att se om män uppmanas att göra andra saker för att få ragg än kvinnor. Jag och min grupp är aspepp nu hoppas vi bara att vår handledare tycker att ämet är bra också!