En helt ok Måndag

19:53:49 den 2014-03-24

Hejsan!
Idag började jag dagen med att titta på ett avsnitt av Supernatural undertiden jag åt frukost. Efter det fixade jag mig lite och åkte in till stan för att möta upp Oscar. Vi gick runt i lite olika affärer och jag lyckades hitta en festklänning som jag planerar att ha på Oscars 25års fest. Woho! När vi endå var på stan passade vi även på att äta lite lunch på Café Java innan vi begav oss hemmåt igen. När jag kom hem så satte jag mig och pluggade i några timmar och efter det drog jag iväg till gymmet och körde lite armar/axlar. En riktigt härlig måndag har det varit! :D

 

Plugg plugg plugg

16:59:45 den 2014-03-23

Denna helg har jag inte gjort mycket annat än att pluggat. Idag har jag suttit hela dagen med att öva på tidigare prov från kursen jag läser nu. Inte superkul direkt men snart är det ju dags för ännu en tenta och jag vill känna mig lite bättre förberedd denna gång en jag gjorde förra gången. Även om jag säkert kommer sitta sista kvällen och ha panik så känns det relativt lungt för tillfället.

Hoppas ni haft en rolig helg!

 

Lunch

13:47:49 den 2014-03-21

På förmiddagen idag har jag suttit och pluggat med lite klasskompisar inför tentan som är nästa vecka på onsdag. Efter att jag pluggat åkte jag hem och lagade en broccolisoppa med knaperstekt bacon till lunchen. Det vart jättegott och det blev till och med lite över som jag kan ha i matlåda till senare vilket är perfekt.
 
Tycker ni om broccolisoppa?