Regn och kyla

12:07:24 den 2012-09-26

Ja nu kan man väl i alla fall säga att det oficiellt är höst. Regn, storm och så är det svinkallt ute. MEN när det är så här förjävligt väder så får man en anledning att vara inne och mysa framför tv:n vilket är awesome. 

Idag ska jag i alla fall trotsa vädret och bege mig till Älvsjö för att hälsa på min lilla mormor på solberga. Det var länge sen jag hälsade på henne så det ska bli roligt, jag hoppas bara att hon är pigg idag. Jag hatar att se henne må dåligt och de senaste gångerna jag varit och hälsat på henne har hon inte varit speciellt pigg. 
 
Bild på mamma och mormor från 2009

Ett äventyr till Rom

17:53:00 den 2012-09-23

Den 4 oktober lämmnar jag åter igen lilla Sverige för att resa. Denna gång blir det en resa tillsammans med min familj. Den senaste resan jag gjorde med hela familjen var till Japan för 3 år sedan så det ska bli riktigt kul att åka iväg med dem igen. Jag har aldrig tidigare varit i Rom så det ska bli väldigt spännande att se den gamla staden. Just nu sitter jag faktiskt och kollar igenom en resehandbok vad jag vill göra när vi är där. Jag återkommer med en liten lista senare vad jag skulle vilja se.
 
Om det är någon som varit i Rom eller vet något speciellt som man bör se när man är där får gärna tipsa mig om det!
 

Städning

21:07:46 den 2012-09-19

Den där jobbiga känslan rummet ser förjävligt ut och man inte har någon lust alls att röra sig från datastolen. Tyvärr måste jag se till att städa nu i alla fall... Här kommer en fin liten bild på hur rummet ser ut just nu.