middag

21:47:50 den 2013-02-27

Idag vart det verkligen lill-lördag med allt vad det innebär. Vi år en supergod middag som ni ser på bilden nedan, vi drack ett riktigt gott vitt vin till maten och åt sedan ost till efterrätt. Jag är helnöjd och känner att det nästan är dags för att gå och lägga sig bara för att kvällen är så fullbordad. Men så blir det nog inte, jag kommer troligtvis sitta uppe och titta på serier en halvtimme- timme innan jag går och lägger mig i alla fall.mys i solen

12:55:20 den 2013-02-27

God morgon! 
Nu på morgonen har jag suttit i solen och ätit frukost, det är helt fantastiskt med dessa vinterdagar. Men jag börjar längta otroligt mycket till sommaren. Det är alltid trevligt med lite sällskap när man sitter och njuter i solen och det tog inte lång tid innan både Nisse och Selma la sig brevid mig för att njuta av solen(samt tigga av min frukost). Första tentan!

22:22:00 den 2013-02-26

Idag har jag haft mitt sista seminarium för denna delkurs och har precis fått tentafrågorna nertrillade inkorgen på Mondo(en sida där jag kan se vilka kurser jag har och där lärarna lägger ut PP-Presentationer bla.). Det är med en skräckblandad förtjusning jag tittar på frågorna, jag måste säga att vid första anblicken fick jag en känsla av att "Jag kan inte ha förstått någonting ur alla de böckerna jag läst", men allt eftersom jag började kika runt i böckerna igen så kommer jag ihåg vad det saker och ting handlar om. Jag kommer dock ha två veckor framför mig med MYCKET plugg även om jag förstår frågorna.

Nu blir det lite serier och mys med min andra kille!<3