söta sälar

08:00:00 den 2014-08-24

Idag fick jag ett litet ryck och började kolla på vackra öar. Men mitt i min sökning så fastnade jag vid bilder från Galapagosöarna på massor av söta sälar. Så nu istället för att lägga upp bilder på vackra öar till er så kommer ni få se vilja söta sälbilder jag hittade!

 
 
 
 
Bildkälla: här, här

when you lose something you can't replace

11:39:00 den 2014-08-23

Som ni säkert märkt har jag inte fortsatt med 30 dagars listan. Detta är för att jag helt enkelt inte har haft orken till det. Min farmor gick nämligen bort förra veckan och jag har försökt hålla humöret uppe och göra en hel del inlägg i alla fall men nu när jag kom hem till Örebro igen så har det bara kännts för jobbigt och jag har tyvärr inte orkat uppdatera. Jag saknar henne otroligt mycket och är väldigt ledsen. Så ett tag framöver kommer jag göra ett litet uppehåll på den listan och kanske fortsätta med den igen lite senare. 
 
 
 
 
 
 

Lazy days

21:37:09 den 2014-08-20

Förra lördagen bjöd på lite shopping i Haninge centrum med mamma. Jag införskaffade mig ett par nya jeans och en tröja. Planen var att köpa lite basic-linnen men så blev det inte. När vi kommit hem åt vi lunch och på eftermiddagen så gick mamma och jag ut på en promenad på jagkt efter kantareller, jag hittade lite men inte såmycket tyvärr. På kvällen tog vi det bara lugnt hemma, vi drack vin åt grillad makrill och när klockan började bli 10 gick vi ner och bubblade lite samt drack lite skumpa. Inte en helt fel kväll måste jag säga.
 
På söndagen åt vi sill till lunch och jag och martin gick ut på en promenad tillsammans i skogen med Selma. Vi hittade massor av hallon i skogen som vi åt av, jag är förånad att inte det var helt urplockat på bär eftersom det är ett ställe där många går förbi.