Chokladbollar gjorda på dadlar!

12:00:00 den 2016-03-31

Hejsan sötnosar!
 
För några dagar sedan provade jag på ett recept på choklad -dadelbollar som jag fick av en kollega. Jag tycker det blev så himla gott och receptet är helt veganskt vilket är ett plus. Du behöver bara dadlar, kaffe, nötter, kokosolja och kakao! Nötterna hackar eller krossar du lite innan. Om du har varmt kaffe behöver du inte smälta kokosoljan men annars rekomenderar jag att du gör det. Efter det är det bara att mixa ihop alla ingridienserna. Kom bara ihåg att ta ut dadlarnas kärnor! Jag valde även att rulla chokladbollarna i kokosflingor som garnering!
 
Ingredienser:
12 dadlar
2 dl nötter
2 msk kokosolja
2 msk kaffe
2 msk kakao
 
 
 
XO Fanny

Ett lättare huvud

11:51:00 den 2016-03-30

Hejsan sötnosar!
 
Idag gick jag till frisören och klipte av en bra bit av mitt hår som var slitet! Det känns så himla lätt och skönt just nu. Nn är det ju plattat och fixat så det ser ju lite annorlunda ut mot vad det kommer göra när det får sitt naturliga svall men jag gillar verkligen hur det ser ut nu. Jag måste däremot bli lite bättre på att göra inpackningar och så så jag slipper klippa bort så mycket som jag var tvungen att göra nu. I och för sig var det ju nästan ett år sedan jag klippte mig senast också så det kan ju vara därför det var så slitet också.
 
Först när jag tog bilder på hur håret såg ut nu och jämnförde med den bilden jag tog för en vecka sedan fick jag en chock över hur mycket kortare håret såg ut. Men efter att ha kollat lite närmre på bilderna märkte jag att jag hade höga jeans på mig vilket gjorde att håret såg länge ut på första bilden. Så när jag bytte om till samma byxor så kännde jag mig direkt lugnare och märkte att det inte alls var så kort som jag trodde. Här har jag bytt samma byxor som innan klippningen.
 
 
XO Fanny

New in - Viva la diva Brow Bar

16:45:00 den 2016-03-29

Hejsan sötnosar!
 
När Veronica var här tog vi en vända på stan där jag köpte mig en ögonbrynspalett från märket Viva la diva. Jag är sjukt nöd med denna palett än så länge! Jag tycker att den är sjukt prisvärd eftersom den bara kostar 145kr på Åhlens! Den innehåller nämligen två brynskuggor, ett ögonbrynsvax, en highlightcräm och ett higlightpuder, plus en ögonbrynspenna, en borste och en pincett. Galet mycket för det låga priset enligt mig, plus att jag tycker att kvaliten är bra. Färgen är lättarbetad och bra pigmenterad pch vaxet är krämigt och håller brynen på plats. Så om ni är suga på en billig ögonbrynsprodukt kan jag verkligen rekomendera denna.
Jag ska ta lite före och efterbilder när jag använt produkten åt er lite senare! :)
 
 
 
 
/ENG/
When Veronica was here we took a turn in the town where I bought myself an eyebrow palette from the brand Viva la Diva. I'm so happy with this palette so far! I think that it is affordable because it only costs 145kr at Åhléns! It includes: two eyebrows shadows, a brow wax, a highlight Cream and a higlight powder, plus a brow pencil, a brush and tweezers. Crazy much for the low price, according to me, plus I think the quality is good. The shadows are easy to work with and good pigmented and thr wax is creamy and hold brows in place . So if you're looking on a cheap eyebrows product I can really recomend this.

XO Fanny