jahaaa

14:14:44 den 2012-01-31

Igår och i förrgår var jag med Veronica hela dagen. Hon var här och stöttade mig efter att jag och Martin gjort slut. Det har varit några riktigt intensiva och hemska dagar. Tur att man har riktiga vänner som man kan luta sig mot och gråta framför utan att bli dömd. Trots allt stöd kan jag jag fortfarnade inte äta så det har blivit en weight loss på ca 2 kilo. Men det går jag ju förhopningsvis upp så fort jag börjar äta ordentligt...
Nu så ska jag träffa Mia och Felicia vilket kommer bli as nice! Har inte träffat Mia på evigheter! 

Btw igår var första gången jag rörde mig utanför huset och åkte till Haninge efter allt som hänt, jag införskaffade mig ett efterlängtat ear-cuff örhänge och en fin blå kjol.Inköp


Dagen

17:26:44 den 2012-01-23

Idag har jag suttit och pluggat massa körkort igen och nu känner jag att det börjar lossna! Jag kan faktist ganska mycket nu.  Det är en riktigt skön känsla faktist.

Jag gick även ut med lilla Selmisen på en promenad och hon har ju så jäkla mycket päls så det fastnar klasar med snö på henne och framförallt under tassarna. Så man måste hela tiden stanna henne och ta bort klasarna som hamnat mellan hennes trampdynor för annars går hon och haltar. Jag tror vi har något medel som man kan spruta under tassarna så det inte ska fastna lika mycket snö men glömmer ju altid bort det! Ska komma ihåg det imorgon. 

Äkta människor

00:16:16 den 2012-01-23

Idag började serien Äkta människor på svt och jag, mamma och pappa satt bänkade framför tv:n för att se den. Jag brukar oftast inte vara så mycket för svenska serier men jag tycker den här verkar väldigt bra.
Duktiga skådespelare och ett roligt koncept att robotar börjar leva tillsammans med oss människor och ser ut som helt vanliga personer. Inte ett nytt koncept då jag läste serier med nästan samma handling och det finns mängder med sifi historier men det är väldigt roligt att se något nytt i svensk tv.


Citat från svt "Vad händer när robotarna blivit så mänskliga att det knappt går att skilja dem från riktiga människor? När de till och med kan vara våra älskare? SVT:s nya storsatsning utspelar sig i en parallell nutid och följer några människor vars liv förändrats fullständigt av den nya teknologin."