hum

19:52:05 den 2013-10-31

Det där med att komma igång med träningen har gått förvånansvärt bra för mig faktist. Jag har kört tre gånger i veckan i tre veckor nu och det känns som att det kommer gå ganska bra att holla. Men sen har vi ju det där med sötsaker.... Min stora passion. Även skräpmat har blitiv en del i vardagen nu under studentlivet. Jag har försökt hålla mig till att bara äta sött och dricka läsk i helgerna, men det är inte ovanligt att det smyger ner en cola eller en monster mitt i veckorna också.
 
Det suger verkligen, för jag vill kunna sluta vara så beroende av socker men jag känner att jag behöver någon slags kick ibland för att hålla humöret uppe. Jag måste verkligen lära mig att behärska mig. Men sen kan man i och för sig, vad gör det igentligen om jag dricker en monster någon gång ibland? Förstör jag hela min träning bara för den lilla konsumtionen eller är det bara något jag fått för mig som ger mig otroligt dåligt samvete? Troligen har det mycket med mitt samvete att göra eftersom jag vet att det är dåligt att dricka cola, men en cola någon dag i veckan borde inte göra så stor skillnad hoppas jag på. Jag ska försöka vara lite hårdare mot mig själv men jag vet ju att när det är tentavecka, som det är nästa vecka, då kommer det bli någon slags sötsak för att jag inte ska hamna i en depression.

Har ni några tips på något som kan ersätta läsk/monster? 
 
 

Tjena!

13:36:09 den 2013-10-31

Idag fick jag veta att jag klarade min första tenta på kursen, så ni kan ju gissa om jag är lycklig just nu! 
 
Nu ska jag röra mig till sklolan och träffa några från klassen för att gå igenom tentan inför denna kurs. Vi har fått en gammal tenta från denna kurs som vi kan träna på inför tentan nästa vecka. Vi får se hur det kommer gå!

 

Stonehenge

14:43:00 den 2013-10-30

Om ni inte sett/ hört denna låt så borde ni verkligen det. Den är helt underbar! 

Jag och sambon har lyssnat sönder den och kan typ hela låten utantill, humorn är på topp som alltid! :D

"Whats the meaning of Stonhenge? A giant grinate birthday cake, or a prison far to easy to escape?"